Home Nieuws Cést la vie terug van zwangerschapsverlof

Hoofdmenu

Cést la vie terug van zwangerschapsverlof Print E-mail


Na een afwezigheid van enkele maanden verscheen Rossum's Cést la vie ( M: Rossum's Miss Marple)  onlangs weer op het wedstrijdterrein.
Hoewel deze dochter van de hengst Sulaatik's Peter Pan dit voorjaar pas voor het eerst moeder van van een zoon is geworden en in totaal pas ruim 5 maanden onder het zadel is, liep ze op het wedstrijdterrein rond als een routinier.
Met haar veulen rustig in de trailer, haalde ze in haar eerste officiële eventing wedstrijd een verdienstelijke zesde plaats van de 20 deelnemers. Een dressuurproef met 189 punten en zowel een foutloze cross, alsook een foutloos springparcours zorgde voor dit uitstekende resultaat.

Vorig jaar tijdens de eerst editie van het vrijspringen in de Regio noord, deed  Cést la vie al van zich spreken door overtuigend de titel te pakken. Toen zagen de echte kenners al haar grote talent, maar dat ze zo snel, dit soort resultaten zou halen, dat kan je als fokker natuurlijk alleen maar blij mee zijn. 

Al eer en natuurlijk de hartelijke felicitaties gaan natuurlijk naar de huidige eigenaren; de familie Windstra uit Boerakker, die natuurlijk heel veel tijd in zorg aan Cést la vie besteden.
Als fokker kan je alleen maar hopen dat je fokproduct bij dit soort liefhebbers terecht komen en we hopen dat we Chantal en
Cést la vie nog veelvuldig in de uitslagenlijsten tegen zullen komen.
Hopelijk te zien tijdens de New Forest Sportdag op zaterdag 28 september.

 

 

 
Banner
Copyright © 2017 Stal Van Rossum. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is gratis open source software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.