Home Nieuws Trotse fokker tijdens NF sportdag

Hoofdmenu

Trotse fokker tijdens NF sportdag Print E-mail


Afgelopen zaterdag, 27 september werd voor de 22e keer de Nationale New Forest Pony Sportdag gehouden op de terreinen van het KNHS centrum in Ermelo. Op deze dag worden er in diverse disciplines gestreden om de prijzen.
Dit jaar werd er voor het eerst in twee klassen gestreden om de titel Eventing pony. In de klasse van 4 t/m 6 jaar deed ook ons fokproduct Rossum´s  C´est La Vie (V: Sulaatik´s Peter Pan) mee.   C´est La Vie  is nu in het bezit is van de familie Windstra en wordt gereden door dochter Chantal.
Ik had al wel diverse verhalen gehoord over wat  C´est La Vie al in haar pas korte carrière heeft bereikt, maar toen ik de combinatie over de hindernissen in Ermelo zag vliegen, was ik wel een beetje trots, dat deze pony bij ons geboren is.
Je kan als fokker wel denken dat je een topper hebt gefokt, maar je moet ook het geluk hebben dat een fokproduct bij de juiste mensen terecht komt. Liefhebbers die er veel tijd in stoppen om een pony op te leiden en uit te brengen in de wedstrijden. Met de fam. Windstra hebben we het zeker getroffen en ik hoop dat we Chantal en misschien later haar broertje nog veel zullen zien schitteren op
C´est La Vie.

   

 
Banner
Copyright © 2017 Stal Van Rossum. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is gratis open source software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.